Резултати

еНаука >  Резултати >  Identifying ways for the reduction of free asparagine levels in cereal cultivars
Назив: Identifying ways for the reduction of free asparagine levels in cereal cultivars
Аутори: Ilin, Sonja  ; Živančev, Dragan  
Година: 2024
Публикација: Collection of Papers, 8th International Vivus Conference on Agriculture and Countryside, Environmentalism, Horticulture, Floristics, Food Production and Processing and Nutrition "Healthy Environment - Our Future", 21 November 2024, Strahinj, Slovenia
Издавач: Strahinj : Biotechnical Centre Naklo
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-961-95741-6-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 12-12
URI: https://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/5214
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/958426
Пројекат: COST Action CA21149: Reducing acrylamide exposure of consumers by a cereals supply-chain approach targeting asparagine (ACRYRED)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца