Резултати
еНаука >
Резултати >
Identifying ways for the reduction of free asparagine levels in cereal cultivars
Назив: | Identifying ways for the reduction of free asparagine levels in cereal cultivars | Аутори: | Ilin, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Collection of Papers, 8th International Vivus Conference on Agriculture and Countryside, Environmentalism, Horticulture, Floristics, Food Production and Processing and Nutrition "Healthy Environment - Our Future", 21 November 2024, Strahinj, Slovenia | Издавач: | Strahinj : Biotechnical Centre Naklo | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-961-95741-6-4![]() ![]() |
Колација: | str. 12-12 | URI: | https://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/5214 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/958426 |
Пројекат: | COST Action CA21149: Reducing acrylamide exposure of consumers by a cereals supply-chain approach targeting asparagine (ACRYRED) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |