Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical Profiling of Essential Oils from Main Culinary Plants—Bay (Laurus nobilis L.) and Rosemary (Rosmarinus officinalis L.) from Montenegro
Назив: Chemical Profiling of Essential Oils from Main Culinary Plants—Bay (Laurus nobilis L.) and Rosemary (Rosmarinus officinalis L.) from Montenegro
Аутори: Ilić, Zoran S.  ; Stanojević, Ljiljana  ; Milenković, Lidija  ; Šunić, Ljubomir; Milenković, Aleksandra  ; Stanojević, Jelena  ; Cvetković, Dragan  
Година: 2024
Публикација: Horticulturae
ISSN: 2311-7524 Horticulturae Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 10 br. 12 str. 1249-1249
DOI: 10.3390/horticulturae10121249
WoS-ID: 001383884400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85213203770
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/958671
URL: https://www.mdpi.com/2311-7524/10/12/1249
Пројекат: Ministry of Education Science and Technological Development of the Republic of Serbia
[451-03-47/2024-01/200133]
[451-344 03-47/2024-01/200189]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Milenković, Aleksandra
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.