Резултати

еНаука >  Резултати >  Pasta with rye flour and rich in omega-3 fatty acids
Назив: Pasta with rye flour and rich in omega-3 fatty acids
Аутори: Filipčev, Bojana  ; Šimurina, Olivera  ; Janić, Hajnal Elizabet  ; Rakita, Slađana  ; Belović, Miona  ; Cvetković, Biljana  ; Ubiparip, Samek Dragana  
Година: 2024
Публикација: International Congress "Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024", 5, Novi Sad, Srbija, 2024, 16. okt - 18. okt
Издавач: Novi Sad, Srbija: Institute of Food Technology in Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 138-138
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/959371
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Filipčev, Bojana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.