Резултати
| Назив: | Pasta with rye flour and rich in omega-3 fatty acids | Аутори: | Filipčev, Bojana |
Година: | 2024 | Публикација: | International Congress "Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024", 5, Novi Sad, Srbija, 2024, 16. okt - 18. okt | Издавач: | Novi Sad, Srbija: Institute of Food Technology in Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 138-138 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/959371 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Filipčev, Bojana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.