Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of yogurt produced using apple pomace flour granulated with lactic acid bacteria as a functional beverage and a potential adjunctive treatment for depression and anxiety

Назив: | Application of yogurt produced using apple pomace flour granulated with lactic acid bacteria as a functional beverage and a potential adjunctive treatment for depression and anxiety | Аутори: | Jovanović, Marina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | 2nd UNIFood International Conference –UNIFood2021 | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7522-066-4![]() ![]() |
Колација: | str. 27 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/959714 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/1085 |
URL: | https://unifood.rect.bg.ac.rs/2021/files/Book%20of%20Abstarcts%20Unifood%202021.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Jovanović, Marina | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.