Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of yogurt produced using apple pomace flour granulated with lactic acid bacteria as a functional beverage and a potential adjunctive treatment for depression and anxiety
Назив: Application of yogurt produced using apple pomace flour granulated with lactic acid bacteria as a functional beverage and a potential adjunctive treatment for depression and anxiety
Аутори: Jovanović, Marina  ; P. Vojvodić; Zlatanović, Snežana  ; M. Đuriš; Ferenc Pastor  ; Radić, Danka  ; Gorjanović, Stanislava  
Година: 2021
Публикација: 2nd UNIFood International Conference –UNIFood2021
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-066-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 27
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/959714
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/1085
URL: https://unifood.rect.bg.ac.rs/2021/files/Book%20of%20Abstarcts%20Unifood%202021.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Jovanović, Marina
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.