Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of the response surface methodology in the development of specialty bread with sugar beet molasses, flax seed and vital wheat gluten
Назив: Application of the response surface methodology in the development of specialty bread with sugar beet molasses, flax seed and vital wheat gluten
Аутори: Šimurina, Olivera  ; Ikonić, (Prodanić) Bojana  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Belović, Miona  ; Koprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena 
Година: 2012
Публикација: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5660 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad, Srbija: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 39 br. 1 str. 11-21
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/959751
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Belović, Miona
М-категорија: 
52M52 - Национални часопис категорије M52

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.