Резултати

еНаука >  Резултати >  Characteristics of traditional rolled pasta filata cheese of Vojvodina
Назив: Characteristics of traditional rolled pasta filata cheese of Vojvodina
Аутори: Vidaković Knežević, Suzana  ; Vranešević, Jelena  ; Knežević, Slobodan  ; Živkov-Baloš, Milica  ; Popov, Nenad  ; Karabisil, Neđeljko; Kocić Tanackov, Sunčica  
Година: 2024
Публикација: Abstract book, 5th International Congress 'Food Technology, Quality and Safety', Novi Sad
Издавач: Institute of Food Technology, Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 58-58
URI: https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/897
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/960970
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.