Резултати
еНаука >
Резултати >
Changes in textural parameters and microstructure of kombucha fresh cheese initiated by the addition of wild thyme
| Назив: | Changes in textural parameters and microstructure of kombucha fresh cheese initiated by the addition of wild thyme | Аутори : | Degenek, Jovana |
Година: | 2025 | Публикација: | Mljekarstvo | ISSN: | 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор |
Издавач: | Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 75 br. 1 str. 28-40 | DOI: | 10.15567/mljekarstvo.2025.0103 | WoS-ID: | 001382871000003 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85213348452 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/961561 | Пројекат: | Ministry of Science, Technological Development and Innovation of the Republic of Serbia [451-03-66/2024-03/200134, 451-03-65/2024-03/200134] Science Fund of the Republic of Serbia [7750168] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.
: