Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of N, Ca, MAP, and 1-mcp treatments on ethylene-iad index interactions during apricot storage and shelf life
| Назив: | Effect of N, Ca, MAP, and 1-mcp treatments on ethylene-iad index interactions during apricot storage and shelf life Uticaj tretmana N, Ca, MAP I 1-mcp na interakciju etilena I iad tokom skladištenja I čuvanja plodova kajsije na sobnoj temperaturi |
Аутори: | Kevrešan, Žarko |
Година: | 2025 | Публикација: | Food and Feed Research | ISSN: | 2217-5660 Food and Feed Research Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 52 str. 181-191 | DOI: | 10.5937/ffr0-53481 | Scopus-ID: | 2-s2.0-105021989055 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/965344 | URL: | https://enauka.gov.rs/submit#null | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Kovač, Renata | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.