Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of N, Ca, MAP, and 1-mcp treatments on ethylene-iad index interactions during apricot storage and shelf life
Назив: Effect of N, Ca, MAP, and 1-mcp treatments on ethylene-iad index interactions during apricot storage and shelf life
Uticaj tretmana N, Ca, MAP I 1-mcp na interakciju etilena I iad tokom skladištenja I čuvanja plodova kajsije na sobnoj temperaturi
Аутори: Kevrešan, Žarko  ; Magazin, Nenad  ; Mastilović, Jasna  ; Milović, Maja  ; Kovač, Renata  ; Kalajdžić, Jelena  ; Milić, Biserka  ; Barać, Gordana  
Година: 2025
Публикација: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5660 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 52 str. 181-191
DOI: 10.5937/ffr0-53481
Scopus-ID: 2-s2.0-105021989055
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/965344
URL: https://enauka.gov.rs/submit#null
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Kovač, Renata
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.