Резултати
еНаука >
Резултати >
Achieving sustainable carbon neutrality of food processing: Toward a net‐zero margarine production facility

Назив: | Achieving sustainable carbon neutrality of food processing: Toward a net‐zero margarine production facility | Аутори: | Aleksic, Aleksandar; Gordić, Dušan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | Environmental Progress and Sustainable Energy | ISSN: | 1944-7442![]() ![]() |
Издавач: | Hoboken : John Wiley & Sons | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 44 br. 2 | DOI: | 10.1002/ep.14570 | WoS-ID: | 001413386500001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85217021940 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/967507 https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/22078 |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall