Резултати
Назив: | Goji berries as sources of functional food ingredients | Аутори: | Vidović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | 1st European Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food (1-EuSPMF), Belgrade, 7-9 September 2022. Book of Abstracts | Издавач: | University of Belgrade‐Faculty of Agriculture Belgrade, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 21-21 | URI: | https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/5968 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/969914 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200161 (Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet) |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.