Резултати

еНаука >  Резултати >  Goji berries as sources of functional food ingredients
Назив: Goji berries as sources of functional food ingredients
Аутори: Vidović, Bojana  ; Milinčić, Danijel  ; Marčetić, Mirjana  ; Đuriš, Jelena  ; Ilić, Tijana  ; Kostić, Aleksandar; Pešić, Mirjana
Година: 2022
Публикација: 1st European Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food (1-EuSPMF), Belgrade, 7-9 September 2022. Book of Abstracts
Издавач: University of Belgrade‐Faculty of Agriculture Belgrade, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 21-21
URI: https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/5968
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/969914
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200161 (Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.