Резултати

еНаука >  Резултати >  Mycochemistry, Traditional Uses, and Nutraceutical Potential of Laricifomes officinalis: A Biotechnological and Pharmacological Perspective
Назив: Mycochemistry, Traditional Uses, and Nutraceutical Potential of Laricifomes officinalis: A Biotechnological and Pharmacological Perspective
Аутори: Gafforov Yusufjon; Rašeta Milena  ; Mykchaylova Oksana; Rapior Sylvie; Karaman Maja  ; Mišković Jovana  ; İnci Şule; Yarasheva Manzura; Arshad Mehmood Abbasi; Ghosh Soumya
Година: 2025
Публикација: Plant Foods for Human Nutrition
ISSN: 0921-9668 Plant Foods for Human Nutrition Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 80 br. 1 str. 1-17
DOI: 10.1007/s11130-025-01316-9
WoS-ID: 001431186800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85218709403
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=140228&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/970050
URL: https://link.springer.com/article/10.1007/s11130-025-01316-9
Пројекат: Agency for Innovative Development under the Ministry of Higher Education, Science, and Innovation of the Republic of Uzbekistan [AL-8724052922-R3]
CAS PIFI [2022VBA0021]
Institute of Botany (IBK) Mushroom Culture Collection and Biological Activity of Strains of the Mushroom Culture Collection of IBK [0120U10111]
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.