Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of artificial sweeteners sodium saccharin and acesulfame potassium on the hydration properties, taste behavior and solubility of caffeine
Назив: Influence of artificial sweeteners sodium saccharin and acesulfame potassium on the hydration properties, taste behavior and solubility of caffeine
Аутори: Vukov, Andrija  ; Borovic, Teona Teodora  ; Vranes, Milan  
Година: 2025
Публикација: FOOD CHEMISTRY
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 474 str. 143196-143196
DOI: 10.1016/j.foodchem.2025.143196
WoS-ID: 001425754500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85217080838
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/971722
Пројекат: Secretariat for Higher Education and Scientific Research of the Autonomous Province of Vojvodina, Serbia [142-451-2545/2021-01/2]
Ministry of Science, Technological Development and Innovation of the Republic of Serbia [451-03-47/2023-01/200125, 451-418/2024-03/3324]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.