Назив : | Investigation of the influence of a complete replacement of fishmeal by animal protein sources on production performance and the condition factor |
Аутори: | Marjanović, Stefan ; Belošević, Spasoje ; Stanković, Marko ; Golubović, Vukosav ; Dobričić, Aleksandra; Banjac, Vojislav; Vranković, Jelena ; Marković, Zoran |
Година: | 2024 |
Публикација: | The 5th International Congress “Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024” |
Издавач: | University of Novi Sad Institute of Food Technology in Novi Sad |
Тип резултата: | Конференцијски рад |
ISBN: | 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 173 |
URI: | https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7280 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/973561 https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/7433 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković') Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad) |
М-категорија: | |