Резултати

еНаука >  Резултати >  Investigation of the influence of a complete replacement of fishmeal by animal protein sources on production performance and the condition factor
Назив Investigation of the influence of a complete replacement of fishmeal by animal protein sources on production performance and the condition factor
Аутори: Marjanović, Stefan  ; Belošević, Spasoje  ; Stanković, Marko  ; Golubović, Vukosav  ; Dobričić, Aleksandra; Banjac, Vojislav; Vranković, Jelena  ; Marković, Zoran
Година: 2024
Публикација: The 5th International Congress “Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024”
Издавач: University of Novi Sad Institute of Food Technology in Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 173
URI: https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7280
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/973561
https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/7433
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković')
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца