Резултати
еНаука >
Резултати >
CHEMICAL CHARACTERISTICS AND FUNCTIONAL CONTRIBUTIONS OF ENTEROCOCCUS SPP. ISOLATED FROM RAW GOAT CHEESE: METABOLITE PRODUCTION AND ENZYMATIC ACTIVITY
| Назив: | CHEMICAL CHARACTERISTICS AND FUNCTIONAL CONTRIBUTIONS OF ENTEROCOCCUS SPP. ISOLATED FROM RAW GOAT CHEESE: METABOLITE PRODUCTION AND ENZYMATIC ACTIVITY | Аутори: | Grujović, Mirjana |
Година: | 2025 | Издавач: | Faculty of Agronomy in Čačak, University of Kragujevac | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 535-542 | DOI: | 10.46793/SBT30.65GM | URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/22238 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/976949 |
Пројекат: | MSTDI - 451-03- 66/2024-03/200378 | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |