Резултати

еНаука >  Резултати >  CHEMICAL CHARACTERISTICS AND FUNCTIONAL CONTRIBUTIONS OF ENTEROCOCCUS SPP. ISOLATED FROM RAW GOAT CHEESE: METABOLITE PRODUCTION AND ENZYMATIC ACTIVITY
Назив: CHEMICAL CHARACTERISTICS AND FUNCTIONAL CONTRIBUTIONS OF ENTEROCOCCUS SPP. ISOLATED FROM RAW GOAT CHEESE: METABOLITE PRODUCTION AND ENZYMATIC ACTIVITY
Аутори: Grujović, Mirjana  ; Mladenovic, Katarina  ; Semedo-Lemsaddek, Teresa; Mašković, Jelena M.  
Година: 2025
Издавач: Faculty of Agronomy in Čačak, University of Kragujevac
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 535-542
DOI: 10.46793/SBT30.65GM
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/22238
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/976949
Пројекат: MSTDI - 451-03- 66/2024-03/200378
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Creative Commons лиценца