Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage
Назив Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage
Аутори: Ćirković, Aleksandra  ; Stevanović, Milica  ; Rabrenović, Biljana; Laličić-Petronijević, Jovanka; Paunović, Dragana  ; Demin, Mirjana  
Година: 2024
Публикација: V International congress “Food technology, quality and safety”, 16-18 October 2024, Novi Sad, Republic of Serbia
Издавач: Institute of food technology in Novi Sad
Тип резултата: Остало
ISBN: 978-86-7994-064-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 1-6
URI: https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7333
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/977975
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца