Резултати
еНаука >
Резултати >
Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage
Назив ![]() | Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage | Аутори: | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | V International congress “Food technology, quality and safety”, 16-18 October 2024, Novi Sad, Republic of Serbia | Издавач: | Institute of food technology in Novi Sad | Тип резултата: | Остало | ISBN: | 978-86-7994-064-3![]() ![]() |
Колација: | str. 1-6 | URI: | https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7333 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/977975 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |