Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of two- and three-stage temperature regimes and hot-water blanching pretreatment on red beetroot chips drying kinetics and energy consumption
Назив: | Influence of two- and three-stage temperature regimes and hot-water blanching pretreatment on red beetroot chips drying kinetics and energy consumption | Аутори: | Milanović, Mihailo ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | IX Regional Conference Industrial Energy and Environmental Protection in South Eastern Europe- IEEP | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7350 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/977997 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |