Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of two- and three-stage temperature regimes and hot-water blanching pretreatment on red beetroot chips drying kinetics and energy consumption
Назив: Influence of two- and three-stage temperature regimes and hot-water blanching pretreatment on red beetroot chips drying kinetics and energy consumption
Аутори: Milanović, Mihailo  ; Urošević, Tijana  ; Ećim - Djurić, Olivera
Година: 2024
Публикација: IX Regional Conference Industrial Energy and Environmental Protection in South Eastern Europe- IEEP
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7350
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/977997
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца