Резултати
еНаука >
Резултати >
A Novel Method for Analyzing the Kinetics of Convective/IR Bread Drying (CIRD) with Sensor Technology

Назив: | A Novel Method for Analyzing the Kinetics of Convective/IR Bread Drying (CIRD) with Sensor Technology | Аутори: | Petković, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | Applied Sciences | ISSN: | 2076-3417![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 15 br. 9 str. 4964-4964 | DOI: | 10.3390/app15094964 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/980153 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Petković, Marko | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.