Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of caraway essential oil in enhancement of stability and sensory characteristics of fresh pork sausages

Назив: | Application of caraway essential oil in enhancement of stability and sensory characteristics of fresh pork sausages | Аутори: | Karabegovic, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | 5th Agrotourism conference with international participation "AGROTOP 2025" - BOOK OF ABSTRACTS | Издавач: | Prokuplje, Srbija : Toplička akademija strukovnih studija, Odsek za poljoprivredno, prehrambene studije : Toplica Academy of Applied Studies, Department of Agriculture and Food Technology Studies | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-905436-4-9![]() ![]() |
Колација: | str. 104-104 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/981159 | URL: | https://agrotop.vpps.edu.rs/wp-content/uploads/2025/05/KNJIGA_APSTRAKATA_2025.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Karabegović, Ivana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.