Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of caraway essential oil in enhancement of stability and sensory characteristics of fresh pork sausages
Назив: Application of caraway essential oil in enhancement of stability and sensory characteristics of fresh pork sausages
Аутори: Karabegovic, Ivana  ; Danilović, Bojana  ; Stojanović, Stamenković Sandra  ; Đorđević, Natalija  
Година: 2025
Публикација: 5th Agrotourism conference with international participation "AGROTOP 2025" - BOOK OF ABSTRACTS
Издавач: Prokuplje, Srbija : Toplička akademija strukovnih studija, Odsek za poljoprivredno, prehrambene studije : Toplica Academy of Applied Studies, Department of Agriculture and Food Technology Studies
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-905436-4-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 104-104
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/981159
URL: https://agrotop.vpps.edu.rs/wp-content/uploads/2025/05/KNJIGA_APSTRAKATA_2025.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Karabegović, Ivana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.