Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of protein extraction from rapeseed oil cake by dephenolization process for scale-up application using artificial neural networks
Назив: Optimization of protein extraction from rapeseed oil cake by dephenolization process for scale-up application using artificial neural networks
Аутори: Đermanović, Branislava  ; Vujetić, Jelena  ; Sedlar, Tea  ; Dragojlović, Danka  ; Popović, Ljiljana  ; Kojić, Predrag  ; Jovanov, Pavle  ; Šarić, Bojana  
Година: 2025
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 10 str. Article number 1762
DOI: 10.3390/foods14101762
WoS-ID: 001496005000001
Scopus-ID: 2-s2.0-105006693591
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/981882
URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/14/10/1762
Пројекат: Science Fund of the Republic of Serbia
[6673]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Đermanović, Branislava
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

2
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.