Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimization of protein extraction from rapeseed oil cake by dephenolization process for scale-up application using artificial neural networks

Назив: | Optimization of protein extraction from rapeseed oil cake by dephenolization process for scale-up application using artificial neural networks | Аутори: | Đermanović, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158![]() ![]() |
Издавач: | MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 14 br. 10 str. Article number 1762 | DOI: | 10.3390/foods14101762 | WoS-ID: | 001496005000001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-105006693591 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/981882 | URL: | https://www.mdpi.com/2304-8158/14/10/1762 | Пројекат: | Science Fund of the Republic of Serbia [6673] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Đermanović, Branislava | М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.