Резултати

еНаука >  Резултати >  Techno-functional properties and gastrointestinal polyphenol release of defatted raspberry seed cake
Назив: Techno-functional properties and gastrointestinal polyphenol release of defatted raspberry seed cake
Аутори: Sredojevic, Milica  ; Rabrenovic, Biljana; Pejic, Lazar D; Fotiric-Aksic, Milica  ; Dabic-Zagorac, Dragana C; Ciric, Ivanka Z  ; Malenov, Dusan  ; Relic, Dubravka  ; Natic, Maja  
Година: 2025
Публикација: FOOD BIOSCIENCE
ISSN: 2212-4292 Food Bioscience Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 68 str. 106636-106636
DOI: 10.1016/j.fbio.2025.106636
WoS-ID: 001477428100001
Scopus-ID: 2-s2.0-105002912126
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/982328
Пројекат: Ministry of Science, Technological Development and Innovation of the Republic of Serbia [451-03-136/2025-03/200288, 451-03-136/2025-03/200168, 451-03-137/2025-03/200116]
Qatar Foundation for Education, Science, and Community Development
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.