Резултати
еНаука >
Резултати >
Techno-functional properties and gastrointestinal polyphenol release of defatted raspberry seed cake
Назив: | Techno-functional properties and gastrointestinal polyphenol release of defatted raspberry seed cake | Аутори: | Sredojevic, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | FOOD BIOSCIENCE | ISSN: | 2212-4292![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 68 str. 106636-106636 | DOI: | 10.1016/j.fbio.2025.106636 | WoS-ID: | 001477428100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-105002912126 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/982328 | Пројекат: | Ministry of Science, Technological Development and Innovation of the Republic of Serbia [451-03-136/2025-03/200288, 451-03-136/2025-03/200168, 451-03-137/2025-03/200116] Qatar Foundation for Education, Science, and Community Development |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.