Резултати

еНаука >  Резултати >  From Local Product to Destination Identity: Leveraging Cave-Aged Cheese for Sustainable Rural Tourism Development
Назив: From Local Product to Destination Identity: Leveraging Cave-Aged Cheese for Sustainable Rural Tourism Development
Аутори: Vujko, Aleksandra  ; Arsić, Martina; Bojović, Radmila
Година: 2025
Публикација: Agriculture
ISSN: 2077-0472 Agriculture-Basel Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 15 br. 11 str. 1137
DOI: 10.3390/agriculture15111137
WoS-ID: 001505752000001
Scopus-ID: 2-s2.0-105007693762
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/982740
https://www.mdpi.com/2077-0472/15/11/1137/pdf ISSN 2077-0472
http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/2/11420
URL: https://www.mdpi.com/2077-0472/15/11/1137
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Vujko, Aleksandra
М-категорија: 
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a

2
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.