Резултати

еНаука >  Резултати >  Fortification of Bread with Carob Extract: A Comprehensive Study on Dough Behavior and Product Quality
Назив: Fortification of Bread with Carob Extract: A Comprehensive Study on Dough Behavior and Product Quality
Аутори: Zahorec, Jana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Petrović, Jovana  ; Nikolić, Ivana  ; Pavlić, Branimir  ; Bijelić, Katarina  ; Bojanić, Nemanja  ; Fišteš, Aleksandar  
Година: 2025
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 10 str. Article number 1821
DOI: 10.3390/foods14101821
WoS-ID: 001496106500001
Scopus-ID: 2-s2.0-105006779247
PMID: 40428600
PMCID: PMC12111294
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/983944
Пројекат: Ministry of Science, Technological Development and Innovations of the Republic of Serbia
Provincial Secretariat for Higher Education and Scientific Research of Vojvodina [142-451-2574/2021-01]
[451-03-136/2025-03/200134]
[451-03-137/2025-03/200134]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.