Резултати
еНаука >
Резултати >
Fortification of Bread with Carob Extract: A Comprehensive Study on Dough Behavior and Product Quality

Назив: | Fortification of Bread with Carob Extract: A Comprehensive Study on Dough Behavior and Product Quality | Аутори: | Zahorec, Jana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158![]() ![]() |
Издавач: | MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 14 br. 10 str. Article number 1821 | DOI: | 10.3390/foods14101821 | WoS-ID: | 001496106500001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-105006779247 | PMID: | 40428600 | PMCID: | PMC12111294 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/983944 | Пројекат: | Ministry of Science, Technological Development and Innovations of the Republic of Serbia Provincial Secretariat for Higher Education and Scientific Research of Vojvodina [142-451-2574/2021-01] [451-03-136/2025-03/200134] [451-03-137/2025-03/200134] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.