Назив: | Effect of Heat-Assisted and Ultrasound-Assisted Extraction Methods on the Phenolic Profile and Biological Activity of Thymus vulgaris L. Extracts |
Аутори: | Sprea, Rafael Mascoloti; Caleja, Cristina; Pereira, Eliana; Carocho, Marcio; Pinela, Jose; Finimundy, Tiane C; Calhelha, Ricardo C; Kostic, Marina Z ; Sokovic, Marina D ; Prieto, Miguel A;
|
Година: | 2025 |
Публикација: | ANTIOXIDANTS |
ISSN: | 2076-3921 Antioxidants Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 14 br. 5 str. 567-567 |
DOI: | 10.3390/antiox14050567 |
WoS-ID: | 001495801100001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-105006519190 |
PMID: | 40427449 |
PMCID: | PMC12108244 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/984180 |
Пројекат: | FCT/MCTES (PIDDAC) [UIDB/00690/2020, LA/P/0007/2020] FCT-Foundation for Science and Technology [2021.03908.CEECIND, CEECIND/00831/2018, 2020.08092.BD] VIIAFOOD [C644929456-00000040] Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [451-03-68/2020-14/200007] FEDER Cooperacion Interreg VI A Espanha-Portugal (POCTEP) 2021-2027 [0033_NET4FOOD_1_P] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) |
М-категорија: | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |