Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of Heat-Assisted and Ultrasound-Assisted Extraction Methods on the Phenolic Profile and Biological Activity of Thymus vulgaris L. Extracts
Назив: Effect of Heat-Assisted and Ultrasound-Assisted Extraction Methods on the Phenolic Profile and Biological Activity of Thymus vulgaris L. Extracts
Аутори: Sprea, Rafael Mascoloti; Caleja, Cristina; Pereira, Eliana; Carocho, Marcio; Pinela, Jose; Finimundy, Tiane C; Calhelha, Ricardo C; Kostic, Marina Z  ; Sokovic, Marina D  ; Prieto, Miguel A;
Година: 2025
Публикација: ANTIOXIDANTS
ISSN: 2076-3921 Antioxidants Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 5 str. 567-567
DOI: 10.3390/antiox14050567
WoS-ID: 001495801100001
Scopus-ID: 2-s2.0-105006519190
PMID: 40427449
PMCID: PMC12108244
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/984180
Пројекат: FCT/MCTES (PIDDAC) [UIDB/00690/2020, LA/P/0007/2020]
FCT-Foundation for Science and Technology [2021.03908.CEECIND, CEECIND/00831/2018, 2020.08092.BD]
VIIAFOOD [C644929456-00000040]
Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [451-03-68/2020-14/200007]
FEDER Cooperacion Interreg VI A Espanha-Portugal (POCTEP) 2021-2027 [0033_NET4FOOD_1_P]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.