Резултати

еНаука >  Резултати >  Integration of Dietary Fibre for Health Benefits, Improved Structure, and Nutritional Value of Meat Products and Plant-Based Meat Alternatives
Назив: Integration of Dietary Fibre for Health Benefits, Improved Structure, and Nutritional Value of Meat Products and Plant-Based Meat Alternatives
Аутори: Stanišić, Nikola  ; Kurćubić, Vladimir S.  ; Stajić, Slaviša B.  ; Tomasevic, Ivana D.; Tomasevic, Igor  
Година: 2025
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 12 str. 2090-2090
DOI: 10.3390/foods14122090
WoS-ID: 001515407400001
Scopus-ID: 2-s2.0-105009126914
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/985374
Пројекат: Ministry of Science, Technological Development and Innovation of the Republic of Serbia
[451-03-136/2025-03/200088]
[451-03-137/2025-03/200116]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Kurćubić, Vladimir
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

3
SCOPUSTM
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.