Резултати
еНаука >
Резултати >
Assesment of antimicrobial, antioxidant and ACE-inhibitory activities of reduced sodium chloride Kačkavalj cheese
Назив: | Assesment of antimicrobial, antioxidant and ACE-inhibitory activities of reduced sodium chloride Kačkavalj cheese | Аутори ![]() | Satric, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | MLJEKARSTVO | ISSN: | 0026-704X![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 75 br. 3 str. 133-145 | DOI: | 10.15567/mljekarstvo.2025.0301 | WoS-ID: | 001511644700001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-105008399079 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/987545 | Пројекат: | Ministry for Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [451-03-137/2025-03/200116] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.