Резултати

еНаука >  Резултати >  Assesment of antimicrobial, antioxidant and ACE-inhibitory activities of reduced sodium chloride Kačkavalj cheese
Назив: Assesment of antimicrobial, antioxidant and ACE-inhibitory activities of reduced sodium chloride Kačkavalj cheese
Аутори Satric, Ana  ; Mirkovic, Milica  ; Mirkovic, Nemanja  ; Miloradovic, Zorana  ; Miocinovic, Jelena  
Година: 2025
Публикација: MLJEKARSTVO
ISSN: 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 75 br. 3 str. 133-145
DOI: 10.15567/mljekarstvo.2025.0301
WoS-ID: 001511644700001
Scopus-ID: 2-s2.0-105008399079
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/987545
Пројекат: Ministry for Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [451-03-137/2025-03/200116]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.