Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes of fatty acid composition and sensory characteristics of innovative fresh kombucha cheese with the addition of wild thyme (Thymus serpyllum L.)
Назив: Changes of fatty acid composition and sensory characteristics of innovative fresh kombucha cheese with the addition of wild thyme (Thymus serpyllum L.)
Аутори: Degenek, Jovana  ; Vukić, Vladimir  ; Iličić, Mirela  ; Vukić, Dajana  ; Kravić, Snežana  ; Stojanović, Zorica  ; Đurović, Ana  
Година: 2025
Публикација: Book of Abstracts / 1st International Congress on Sustainable Food, Green Chemistry and Human Nutrition – GreenNutriFood 2025, Dubrovnik, Croatia, 07.-09.04.2025.
Издавач: Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953-6893-22-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 89-89
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/989390
URL: https://greennutrifood.pbf.hr/wp-content/uploads/2025/04/GreenNutriFood_BOA_2025_Finall.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Vukić, Dajana
Напомена: P-24
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.