Резултати
еНаука >
Резултати >
Changes of fatty acid composition and sensory characteristics of innovative fresh kombucha cheese with the addition of wild thyme (Thymus serpyllum L.)

Назив: | Changes of fatty acid composition and sensory characteristics of innovative fresh kombucha cheese with the addition of wild thyme (Thymus serpyllum L.) | Аутори: | Degenek, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | Book of Abstracts / 1st International Congress on Sustainable Food, Green Chemistry and Human Nutrition – GreenNutriFood 2025, Dubrovnik, Croatia, 07.-09.04.2025. | Издавач: | Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-6893-22-5![]() ![]() |
Колација: | str. 89-89 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/989390 | URL: | https://greennutrifood.pbf.hr/wp-content/uploads/2025/04/GreenNutriFood_BOA_2025_Finall.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Vukić, Dajana | Напомена: | P-24 | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.