Назив: | Structural and functional characteristics of β-lactoglobulin/C-phycocyanin/ starch composite gels induced by pressure |
Аутори: | Jovanović, Zorana; Gligorijević, Nikola ; Annighofer, Burkhard; Dudzinski, Daniel; Lević, Steva; Pavlović, Vladimir B. ; Nikolić, Milan ; Brûlet, Annie; Assifaoui, Ali; Combet, Sophie;
|
Година: | 2025 |
Публикација: | Food Hydrocolloids |
ISSN: | 0268-005X Food Hydrocolloids Претражи идентификатор |
Издавач: | Elsevier |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 171 str. 111791-111791 |
DOI: | 10.1016/j.foodhyd.2025.111791 |
WoS-ID: | 001542520300002 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-105011174179 |
URI: | https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/7186 https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/7185 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/991463 https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/8603 |
Пројекат: | Alliance of International Science Organizations (ANSO), Project No. ANSO-CR-PP-2021-01 Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) |
М-категорија: | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |