Резултати

еНаука >  Резултати >  Structural and functional characteristics of β-lactoglobulin/C-phycocyanin/ starch composite gels induced by pressure
Назив: Structural and functional characteristics of β-lactoglobulin/C-phycocyanin/ starch composite gels induced by pressure
Аутори: Jovanović, Zorana; Gligorijević, Nikola  ; Annighofer, Burkhard; Dudzinski, Daniel; Lević, Steva; Pavlović, Vladimir B.  ; Nikolić, Milan  ; Brûlet, Annie; Assifaoui, Ali; Combet, Sophie;
Година: 2025
Публикација: Food Hydrocolloids
ISSN: 0268-005X Food Hydrocolloids Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 171 str. 111791-111791
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2025.111791
WoS-ID: 001542520300002
Scopus-ID: 2-s2.0-105011174179
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/7186
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/7185
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/991463
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/8603
Пројекат: Alliance of International Science Organizations (ANSO), Project No. ANSO-CR-PP-2021-01
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
М-категорија: 
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.