Резултати

еНаука >  Резултати >  Bacterial Antimicrobial Resistance in Meat Products—Current Concepts
Назив: Bacterial Antimicrobial Resistance in Meat Products—Current Concepts
Аутори: Kurćubić, Vladimir  ; Munjić, Matija  ; Dmitrić, Marko; Živković, Saša; Stajić, Slaviša  ; Tomašević, Igor  
Година: 2025
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 16 str. 2792
DOI: 10.3390/foods14162792
WoS-ID: 001558248400001
Scopus-ID: 2-s2.0-105014463443
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/995281
URL: https://doi.org/10.3390/foods14162792
Пројекат: Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia
[451-03-137/2025-03/200088]
[451-03-137/2025-03/200116]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Kurćubić, Vladimir
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.