Резултати
| Назив: | Bacterial Antimicrobial Resistance in Meat Products—Current Concepts | Аутори: | Kurćubić, Vladimir |
Година: | 2025 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158 Foods Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 14 br. 16 str. 2792 | DOI: | 10.3390/foods14162792 | WoS-ID: | 001558248400001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-105014463443 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/995281 | URL: | https://doi.org/10.3390/foods14162792 | Пројекат: | Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [451-03-137/2025-03/200088] [451-03-137/2025-03/200116] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Kurćubić, Vladimir | М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.