Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Linseed, Walnut, and Algal Oil Emulsion Gels as Fat Replacers in Chicken Frankfurters: Effects on Composition, Lipid Profile and Sensory Quality
Naziv: Linseed, Walnut, and Algal Oil Emulsion Gels as Fat Replacers in Chicken Frankfurters: Effects on Composition, Lipid Profile and Sensory Quality
Autori: Stamenić, Tamara  ; Todorović, Vanja  ; Petričević, Maja  ; Keškić, Tanja  ; Cekić, Bogdan  ; Stojiljković, Nenad  ; Stanišić, Nikola  
Godina: 2025
Publikacija: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Pretraži identifikator
Izdavač: MDPI
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 14 br. 15 str. 2677-2677
DOI: 10.3390/foods14152677
WoS-ID: 001551082500001
Scopus-ID: 2-s2.0-105013152883
PMID: 40807614
URI: https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/6217
https://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/1052
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/995380
Projekat: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun)
M-kategorija: 
21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons licenca