Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparative Analysis of Anthocyanins and Vitamin C Content, Antioxidant Potential, and Antimicrobial Activity of Eight Black Currant (Ribes nigrum L.) Varieties Juices

Назив: | Comparative Analysis of Anthocyanins and Vitamin C Content, Antioxidant Potential, and Antimicrobial Activity of Eight Black Currant (Ribes nigrum L.) Varieties Juices | Аутори: | Miladinović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | Chemistry & Biodiversity | ISSN: | 1612-1872![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | DOI: | 10.1002/cbdv.202501614 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/997222 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Šavikin, Katarina | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.