еНаука - преглед
Преглед према Аутор Dimitrijević, Mirjana
Приказ резултата 1 до 20 од 226
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2015 | A large-scale study of the Trichinella genus in the golden jackal (Canis aureus) population in Serbia | Ćirović, Duško ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2014 | Analitičke metode za određivanje aflatoksina M1 u mleku u Republici Srbiji | Dimitrijević, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Analitičke metode za određivanje aflatoksina u hrani i hrani za životinje | Janković, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Analysis of beef meat quality in a slaughterhouse in Raška district![]() | Petrović, Miloš Z. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | Antimicrobial activity of thyme (Thymus vulgaris) and oregano (Origanum vulgare) essential oils against Listeria monocytogenes in fermented sausages | Nedić, Drago ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Antioxidant potential of herbs and spices in nitrite-reduced frankfurter sausages![]() | Micovic, Nathalie; Kurcubic, Vladimir S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2025 | Assessment of microbiological status of fresh gilthead seabream (Sparus aurata) from aquaculture in Adriatic sea, Montenegro Microbiology of gilthead seabream![]() | Grkovic, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2013 | Assessment of welfare conditions during stunning of pigs with respect to the day of the week | Karabasil, Nedjeljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2025 | Osnovna načela verifikacije i validacije metoda ispitivanja hrane | Stajković, Silvana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Behavior of Salmonella Typhimurium in pork minced meat and pork skin at different storage temperatures![]() | Karabasil, Nedjeljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2023 | Bela i braon jaja - ima li razlike u kvalitetu?![]() | Đokić, Nemanja; Karabasil, Nedjeljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Bezbednost hrane - implementacija i usklađenost sa propisima i standardima | Karabasil, Neđeljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Bezbednost hrane - infrastruktura, sistem i resursi | Karabasil, Neđeljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Biochemical composition and biometric parameters of Mytilus galloprovincialis from Boka Kotorska Bay in Southern Adriatic Sea![]() | Grković, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Biogenic amine content during the production and ripening of Sremski kulen, Serbian traditional dry fermented sausage![]() | Suvajdžić, Branko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2017 | Blood parameters, carcass and meat quality of slaughter pigs with and without liver milk spots | Čobanović, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Blood serum protein status in broilers fed with increasing concentrations of ochratoxin A | Nedeljković-Trailović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2015 | Campylobacter spp. – vodeći alimentarni patogen | Dimitrijević, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2005 | Can electrophoretic types of listeria monocytogenes induce different sensitivity to lactic acid bacteria bacteriocins? | Dimitrijević, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2011 | Change number of enterobacteria during storage of cold smoked trout packed in vacuum and modified atmosphere![]() | Pavličević, Nataša; Dimitrijević, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |