Резултати
еНаука >
Резултати >
Antimicrobial activity of thyme (Thymus vulgaris) and oregano (Origanum vulgare) essential oils against Listeria monocytogenes in fermented sausages
Назив: | Antimicrobial activity of thyme (Thymus vulgaris) and oregano (Origanum vulgare) essential oils against Listeria monocytogenes in fermented sausages | Аутори: | Nedić, Drago ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | 61st International Meat Industry Conference (MEATCON2021) | ISSN: | 1755-1307![]() ![]() |
Издавач: | IOP Publishing Ltd | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 854 br. 1 str. 012064-012064 | DOI: | 10.1088/1755-1315/854/1/012064 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85120421731 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/437388 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2288 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |