еНаука - преглед
Преглед према Аутор Dodig, Dejan
Приказ резултата 1 до 20 од 186
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2020 | Acrylamide formation in biscuits made of different wholegrain flours depending on their free asparagine content and baking conditions (✓) | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2007 | Agronomic traits of naked barley in comparison with covered barley | Dodig, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Albumin content in bread wheat (Triticum aestivum L.) and durum wheat (Triticum durum Desf.) as affected by the environment | Branković, G. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2015 | Anatomical analysis of wheat stem under tress conditions | Sofija Pekić-Quarrie; Rančić, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Antioxidant activity of small grain cereals caused by phenolics and lipid soluble antioxidants (✓) | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2010 | Apolon- spring hulless barley | Kandić, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Assessing drought tolerance and regional patterns of genetic diversity among spring and winter bread wheat using simple sequence repeats and phenotypic data | Dodig, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2007 | Assessing wheat performance using environmental information | Dodig, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Assessment of genotypic variation in water-soluble carbohydrate accumulation in wheat | Šešlija, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Association of agronomical, morphological and anatomical traits with compensatory effect of stem reserve mobilization in common wheat genotypes under drought stress | Savić, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Automatsko merenje morfoloških i fizioloških osobina kukuruza u uslovima suše i nedostatka azota tokom vegetativnog razvoja (✓) | Dejan Dodig ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Automated Phenotyping to Detect Traits Related to Mid-Season Biomass Accumulation in Maize Under Limited Water Supply (✓) | Božinović, Sofija S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Automatska fenotipska karakterizacija linija kukuruza u uslovima nedostatka vode i azota u toku vegetativne faze razvića | Božinović, Sofija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Barley grain enrichement with essential elements by agronomic biofortification (✓) | Dragičević, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2014 | Bioactive compounds and its antioxidant capacity in whole grains of wheat, rye, hull-less oat and barley (✓) | Janković, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Bread and durum wheat as a source of gluten proteins with high antioxidant capacity (✓) | Marijana Simić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Bread and durum wheat compared for antioxidants contents, and lipoxygenase and peroxidase activities | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2015 | Bread wheat flour protein profiles and their relation to the bread-making performance | Janković, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Bread wheat traits related to yield under post-anthesis stress | Savić, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Characterization of Proteins from Grain of Different Bread and Durum Wheat Genotypes | Barać, Miroljub ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |