Резултати

еНаука >  Резултати >  Bioactive compounds and its antioxidant capacity in whole grains of wheat, rye, hull-less oat and barley
Назив: Bioactive compounds and its antioxidant capacity in whole grains of wheat, rye, hull-less oat and barley
Аутори: Janković, Marijana  ; Žilić, Slađana  ; Dodig, Dejan  ; Basić, Zorica  ; Maksimović, Vuk  
Година: 2014
Публикација: ICC International Symposium on Bioactive Compounds in Cereal Grain and Foods
Издавач: International Association for Cereal Science and Technology, Austrija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-3-9503336-2-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 58-58
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/434158
URL: https://www.bioactives2014.icc.or.at
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.