Резултати
еНаука >
Резултати >
Bioactive compounds and its antioxidant capacity in whole grains of wheat, rye, hull-less oat and barley
Назив: | Bioactive compounds and its antioxidant capacity in whole grains of wheat, rye, hull-less oat and barley | Аутори: | Janković, Marijana ; Žilić, Slađana ; Dodig, Dejan ; Basić, Zorica ; Maksimović, Vuk | Година: | 2014 | Публикација: | ICC International Symposium on Bioactive Compounds in Cereal Grain and Foods | Издавач: | International Association for Cereal Science and Technology, Austrija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-3-9503336-2-6 Претражи идентификатор | Колација: | str. 58-58 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/434158 | URL: | https://www.bioactives2014.icc.or.at | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.