еНаука - преглед
Преглед према Аутор Miletić, Nemanja
Приказ резултата 21 до 40 од 145
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Comparative Analysis of Metabolites of ‘Hongro’ Apple Greasiness in Response to Temperature (✓) | Eum, Hyang Lan; Lee, Ji-Hyun; Park, Me-Hea; Chang, Min-Sun; Park, Pue Hee; Cho, Jae Han | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | COMPARISON OF COW’S MILK WITH PLANT-BASED MILK ALTERNATIVES: SELECTED CHEMICAL AND PHYSICAL ANALYSIS | Milovanović, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Contents of main phenolics and antioxidative capacity in frozen raspberry fruits (Rubus idaeus L.) from Arilje growing area. (✓) | Miletić, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Dipping effect on drying kinetics of plum fruits (✓) | Mitrović, Olga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Dipping effect on drying kinetics of plum fruits | Mitrović, Olga V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Dipping effect on drying kinetics of plum fruits (✓) | Nemanja Miletić ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Does the propagation technique affect phytochemical composition of raspberry and blackberry fruits? (✓) | Mitrović, Olga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Durian (Durio zibethinus L.): Nutritional Composition, Pharmacological Implications, Value-Added Products, and Omics-Based Investigations (✓) | Khaksar, Gholamreza; Kasemcholathan, Sudarat; Sirikantaramas, Supaart | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Ecological Preferences and Diversity of Essential Oil Composition in Endangered Wild-Growing Populations of Sideritis sipylea Boiss. (Lamiaceae) of the East Aegean Islands (Greece): Evidencing Antioxidant Potential, Antimicrobial and Cytotoxic Activities (✓) | Mašković, Pavle Z. ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2011 | Effect of Candida antarctica Lipase B Immobilization on the Porous Structure of the Carrier (✓) | Miletic, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2012 | Effect of Charging Level in Alambic at Redestillation on Chemical Composition of Fruit Distillates | Popović, Branko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Effect of charging level in alambic at redistillation on chemical composition of fruit distillates (✓) | Popović, Branko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effect of convective drying method of chokeberry (Aronia melanocarpa L.) on drying kinetics, bioactive components and sensory characteristics of bread with chokeberry powder | Petković, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Effect of dipping on fruit-drying kinetics in ‘Čačanska Rodna’ and ‘Stanley’ plum cultivars (✓) | Mitrović, Olga V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Effect of drying on the change of sugar content in plum fruits (✓) | Mitrović, Olga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effect of drying on the change of sugar content in plum fruits | Mitrović, Olga V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Effect of Oyster Mushroom Addition on Improving the Sensory Properties, Nutritional Value and Increasing the Antioxidant Potential of Carp Meat Burgers (✓) | Tokarczyk, Grzegorz; Felisiak, Katarzyna; Adamska, Iwona; Przybylska, Sylwia; Hrebień-Filisińska, Agnieszka; Biernacka, Patrycja; Bienkiewicz, Grzegorz; Tabaszewska, Małgorzata | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Effect of Storage Time on the Physical, Chemical, and Rheological Properties of Blueberry Jam: Experimental Measurements and Artificial Neural Network Simulation (✓) | Guimarães, Daniela Helena Pelegrine; Ferreira, Ana Lúcia Gabas; Arce, Pedro Felipe | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Effects of Sodium Alginate Plus Pomegranate Peel Extract Based Edible Coating on the Antioxidant Properties of Pear Fruit During Low Temperature Storage (✓) | Megha, M.; Gill, P. P. S.; Jawandha, S. K.; Kaur, Nirmaljit; Sinha, A. | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Eksperimentalna sušara za ispitivanje procesa sušenja voća (✓) | Mitrović, Olga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 82 ![]() M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |