еНаука - преглед
Преглед према Аутор Miletić, Nemanja
Приказ резултата 1 до 20 од 145
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | A Comparative Analysis of Thin-Layer Microwave and Microwave/Convective Dehydration of Chokeberry (✓) | Petković, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | A comparative study on chemical composition of fresh and dried fruits Čačanska Rodna | Mitrović, Olga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | A New Essential Oil from the Native Andean Species Nectandra laurel Klotzsch ex Nees of Southern Ecuador: Chemical and Enantioselective Analyses (✓) | Gilardoni, Gianluca; Enríquez, Aníbal A.; Maldonado, Yessenia E.; Cumbicus, Nixon; Malagón, Omar | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | AcMYB10 Involved in Anthocyanin Regulation of ‘Hongyang’ Kiwifruit Induced via Fruit Bagging and High-Postharvest-Temperature Treatments (✓) | Yu, Min; Xiong, Jinyu; Dong, Kun; Quan, Xin; Guo, Hao; Huo, Junwei; Qin, Dong; Wang, Yanchang; Lu, Xuemei; Zhu, Chenqiao | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | Analitika alkoholnih pića : praktikum | Miletić, Nemanja ![]() ![]() | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Analysis of the effect of temperature and reaction time on yields, compositions and oil quality in catalytic and non-catalytic lignin solvolysis in a formic acid/water media using experimental design | Oregui, Bengoechea Mikel; Miletić, Nemanja ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2023 | Antioxidant activity according to bioactive compounds content in dried pumpkin waste (✓) | Slađana Stajčić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Antioxidant potential of herbs and spices in nitrite-reduced frankfurter sausages (✓) | Micovic, Nathalie; Kurcubic, Vladimir S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2017 | Basic parameters of the quality of fresh meat of different types of freshwater fish | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Biochemical properties of partially purified polyphenol oxidase and phenolic compounds ofPrunus spinosaL. subsp.dasyphyllaas measured by HPLC-UV (✓) | Baltas, Nimet; Pakyildiz, Semra; Can, Zehra; Dincer, Barbaros; Kolayli, Sevgi | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | ‘Čačanska Rodna’ ‒ a plum cultivar for drying (✓) | Mitrović, Olga V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2020 | ‘Čačanska Rodna’ ‒ plum cultivar for spirit production (✓) | Popović, Branko T. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2015 | Chemical and antioxidant properties of fully matured raspberry fruits (Rubus idaeus l.) picked in different moments of harvesting season (✓) | Miletić, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Chemical and Antioxidant Properties of Fully Matured Raspberry Fruits (Rubus idaeus L.) Picked in Different Moments of Harvesting Season | Miletić, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Chemical changes caused by air drying of fresh plum fruits (✓) | Miletić, Nemanja M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2024 | Chemical Composition of Healthy and Raspberry Leaf Blotch Emaravirus-Infected Red Raspberry ‘Willamette’ Fruits (✓) | Miletić, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Chemical, antioxidative, and sensory characteristics of wheat bread partially substituted with black chokeberry (Aronia melanocarpa L.) powder (✓) | Petković, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Chokeberry thin layer convective drying process modeling and energy efficiency estimation (✓) | Filipović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | „CLEAN LABEL“ MEAT PRODUCTS – HOW TO GAIN CONSUMER CONFIDENCE? | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Comparative analysis of antibacterial and antioxidant activity of three different types of honey (✓) | Đurovic, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |