Резултати

еНаука >  Резултати >  Biochemical properties of partially purified polyphenol oxidase and phenolic compounds ofPrunus spinosaL. subsp.dasyphyllaas measured by HPLC-UV
Назив: Biochemical properties of partially purified polyphenol oxidase and phenolic compounds ofPrunus spinosaL. subsp.dasyphyllaas measured by HPLC-UV
Аутори: Baltas, Nimet; Pakyildiz, Semra; Can, Zehra; Dincer, Barbaros; Kolayli, Sevgi
Остала ауторства: Miletić, Nemanja  
Година: 2017
Публикација: International Journal of Food Properties
ISSN: 1094-2912 International Journal of Food Properties Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: str. 1-15
DOI: 10.1080/10942912.2017.1343349
WoS-ID: 000423507700016
Scopus-ID: 2-s2.0-85038352836
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/859416
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Miletić, Nemanja
Напомена: Miletić, Nemanja - recenzent
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

12
SCOPUSTM
11
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.