Резултати
еНаука >
Резултати >
Biochemical properties of partially purified polyphenol oxidase and phenolic compounds ofPrunus spinosaL. subsp.dasyphyllaas measured by HPLC-UV
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Biochemical properties of partially purified polyphenol oxidase and phenolic compounds ofPrunus spinosaL. subsp.dasyphyllaas measured by HPLC-UV | Аутори: | Baltas, Nimet; Pakyildiz, Semra; Can, Zehra; Dincer, Barbaros; Kolayli, Sevgi | Остала ауторства: | Miletić, Nemanja ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | International Journal of Food Properties | ISSN: | 1094-2912![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | str. 1-15 | DOI: | 10.1080/10942912.2017.1343349 | WoS-ID: | 000423507700016 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85038352836 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/859416 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Miletić, Nemanja | Напомена: | Miletić, Nemanja - recenzent | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.