еНаука - преглед
Преглед према Аутор Petrov Ivanković, Anja
Приказ резултата 1 до 20 од 23
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Assessment of Enzymatically Derived Blackcurrant Extract as Cosmetic Ingredient—Antioxidant Properties Determination and In Vitro Diffusion Study![]() | Petrov Ivanković, Anja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Berries Pomace Valorization: From Waste to Potent Antioxidants and Emerging Skin Prebiotics![]() | Petrov Ivanković, Anja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | DEVELOPMENT OF FRUCTOSYLTRANSFERASE NANOBIOCATALYST FOR APPLICATION IN SYNTHESIS OF BIOACTIVE FRUCTO-OLIGOSACCHARIDES![]() | Veljković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | DISCOVERING POTENTIAL OF POLYPHENOL COMPOUNDS FROM BLUEBERRY, CRANBERRY AND CHOKEBERRY EXTRACTS AS SKIN PREBIOTICS | Petrov Ivanković, Anja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | EFFECT OF GALACTO-OLIGOSACCHARIDES ON STAPHYLOCOCCUS EPIDERMIDIS GROWTH AND EXAMINATION OF THEIR DIFFUSION FROM COSMETIC FORMULATIONS![]() | Petrov Ivanković, Anja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Enzymatic synthesis of fructo-oligosaccharides using Pectinex® Ultra SP-L: a study of experimental conditions![]() | Veljković, Milica B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2022 | Enzyme-assisted extraction of various bioactive components from blackcurrant (Ribes nigrum)![]() | Petrov Ivanković, Anja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | EVALUATION OF BIOLOGICAL ACTIVITY OF ENZYMATICALLY SYNTHESIZED PHLORIDZIN OLIGOMERS![]() | Vukoičić, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Evaluation of Herbal Extracts for Their Potential Application as Skin Prebiotics![]() | Petrov Ivanković, Anja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | From Waste to Taste: Characterization and Investigation of the Prebiotic Effect of Sunflower Meal Extract on Gut Microbiota Residents | Veljković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Immobilization of laccase from Trametes versicolor on different nanocarriers and its application in the synthesis of flavonoid oligomers![]() | Vukoičić, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | In situ transformation of sucrose in maple syrup in order to produce fructo-oligosaccharide enriched product![]() | Veljković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | In vitro assessment of skin permeation properties of enzymatically derived oil-based fatty acid esters of vitamin C![]() | Ćorović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | In vitro evaluation of enzymatically derived blackcurrant extract as prebiotic cosmetic ingredient: extraction conditions optimization and effect on cutaneous microbiota representatives![]() | Petrov Ivanković, Anja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2023 | IN VITRO RELEASE AND (TRANS)DERMAL DELIVERY STUDY OF BLACKCURRANT ANTHOCYANINS INCORPORATED IN COSMETIC FORMULATION | Petrov Ivanković, Anja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | In vitro skin permeation of flavonoid esters enzymatically derived from natural oils: release mechanism from gel emulsion, stability, and dermatological compatibility![]() | Milivojević, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | INFLUENCE OF DIFFERENT IMMOBILIZATION TECHNIQUES ON IMMOBILIZED LACCASE ACTIVITY | Vasić, Katja; Primožić, Mateja; Leitgeb, Maja; Knez, Željko; Vukoičić, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | NANOFILTRATION AS A TOOL FOR HIGH-YIELD PURIFICATION OF DIETARY OLIGOSACCHARIDES | Veljković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Prebiotic effect of galacto-oligosaccharides on the skin microbiota and determination of their diffusion properties![]() | Petrov, Anja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Selective Immobilization of Fructosyltransferase onto Glutaraldehyde Modified Support and Its Application in the Production of Fructo-oligosaccharides![]() | Veljković, Milica B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |