Резултати
еНаука >
Резултати >
Enzyme-assisted extraction of various bioactive components from blackcurrant (Ribes nigrum)

Назив: | Enzyme-assisted extraction of various bioactive components from blackcurrant (Ribes nigrum) | Аутори: | Petrov Ivanković, Anja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Book of Abstracts / 10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists | ISSN: | 2975-4313![]() ![]() |
Издавач: | Zagreb : Croatian Society of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 145-146 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5994 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/603554 https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5994 |
Пројекат: | PrIntPrEnzy - Prebiotics for functional food and bioactive cosmetics produced in intensified enzymatic processes | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.