eNauka - pregled

Pregled prema Autor Akıllıoğlu Gül

Prikaz rezultata 1 do 3 od 3
GodinaNaslovAutor(i)Tip rezultataMp-kat.
2012Antioxidant capacity of natural, modified proteins and melanoproteinsŽilić, Slađana  ; Serpen Arda; Akıllıoğlu Gül; Barać, Miroljub  ; Vural GökmenKonferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2012Maillard reaction products in soya and corn breakfast foods: Evaluation of potential risks and benefitsŽilić, Slađana  ; Ataç Mogol Burçe; Akıllıoğlu Gül; Serpen Arda; Babić, Milosav  ; Vural GökmenKonferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2012Uticaj infracrvenog zračenja na nivo produkata Maillard reakcije i ukupan antioksidativni kapacitet sojinih i kukuruznih pahuljicaŽilić, Slađana  ; Vural Gökmen; Ataç Mogol Burçe; Akıllıoğlu Gül; Serpen Arda; Delić, Nenad  ; Srebrić, Mirjana  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.