Резултати

еНаука >  Резултати >  Maillard reaction products in soya and corn breakfast foods: Evaluation of potential risks and benefits
Назив: Maillard reaction products in soya and corn breakfast foods: Evaluation of potential risks and benefits
Аутори: Žilić, Slađana  ; Ataç Mogol Burçe; Akıllıoğlu Gül; Serpen Arda; Babić, Milosav  ; Vural Gökmen
Година: 2012
Публикација: 11th International Symposium on the Maillard Reaction
Издавач: International Maillard Reaction Society and Université De Lorraine, France
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 173-173
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/558908
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.