Резултати
еНаука >
Резултати >
Maillard reaction products in soya and corn breakfast foods: Evaluation of potential risks and benefits
Назив: | Maillard reaction products in soya and corn breakfast foods: Evaluation of potential risks and benefits | Аутори: | Žilić, Slađana ; Ataç Mogol Burçe; Akıllıoğlu Gül; Serpen Arda; Babić, Milosav ; Vural Gökmen | Година: | 2012 | Публикација: | 11th International Symposium on the Maillard Reaction | Издавач: | International Maillard Reaction Society and Université De Lorraine, France | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 173-173 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/558908 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.