Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant capacity of natural, modified proteins and melanoproteins
Назив: Antioxidant capacity of natural, modified proteins and melanoproteins
Аутори: Žilić, Slađana  ; Serpen Arda; Akıllıoğlu Gül; Barać, Miroljub  ; Vural Gökmen
Година: 2012
Публикација: 6th Central European Congress on Food
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-028-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 68-68
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/548325
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.