eNauka - pregled
Pregled prema Autor Bojović, Predrag
Prikaz rezultata 1 do 5 od 5
Godina | Naslov | Autor(i) | Tip rezultata | Mp-kat. |
---|---|---|---|---|
1992 | Effects of blood plasma on some sensory properties of liver sausages | Perunović, Marija; Čavoški, Dušan; Radovanović, Radomir; Bojović, Predrag | Naučni članak | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
1993 | Mogućnosti upotrebe krvne plazme u proizvodnji jetrene paštete | Perunović, Marija; Čavoški, Dušan; Bastić, Ljubica; Radovanović, Radomir; Bojović, Predrag | Naučni članak | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
1995 | Uticaj različitih stabilizatora i postupka konzervisanja na prinos, sastav i funkcionalna svojstva proteina krvne plazme svinja | Radovanović, Radomir; Čavoški, Dušan; Perunović, Marija; Bojović, Predrag | Poglavlje u monografiji | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
1988 | Važnije osobine krvi i plazme životinja za klanje, mogućnosti dobijanja, prerade i iskorišćenja u industriji mesa : I deo | Radovanović, Radomir; Čavoški, Dušan; Perunović, Marija; Bojović, Predrag | Naučni članak | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
1988 | Važnije osobine krvi i plazme životinja za klanje, mogućnosti dobijanja, prerade i iskorišćenja u industriji mesa : II - ispitivanje dinamike i stepena iskrvarenja svinja | Radovanović, Radomir; Čavoški, Dušan; Perunović, Marija; Bojović, Predrag | Naučni članak | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |