eNauka - pregled

Pregled prema Autor Bojović, Predrag

Prikaz rezultata 1 do 5 od 5
GodinaNaslovAutor(i)Tip rezultataMp-kat.
1992Effects of blood plasma on some sensory properties of liver sausagesPerunović, Marija; Čavoški, Dušan; Radovanović, Radomir; Bojović, PredragNaučni članak
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
1993Mogućnosti upotrebe krvne plazme u proizvodnji jetrene paštetePerunović, Marija; Čavoški, Dušan; Bastić, Ljubica; Radovanović, Radomir; Bojović, PredragNaučni članak
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
1995Uticaj različitih stabilizatora i postupka konzervisanja na prinos, sastav i funkcionalna svojstva proteina krvne plazme svinjaRadovanović, Radomir; Čavoški, Dušan; Perunović, Marija; Bojović, PredragPoglavlje u monografiji
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
1988Važnije osobine krvi i plazme životinja za klanje, mogućnosti dobijanja, prerade i iskorišćenja u industriji mesa : I deoRadovanović, Radomir; Čavoški, Dušan; Perunović, Marija; Bojović, PredragNaučni članak
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
1988Važnije osobine krvi i plazme životinja za klanje, mogućnosti dobijanja, prerade i iskorišćenja u industriji mesa : II - ispitivanje dinamike i stepena iskrvarenja svinjaRadovanović, Radomir; Čavoški, Dušan; Perunović, Marija; Bojović, PredragNaučni članak
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.