Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj različitih stabilizatora i postupka konzervisanja na prinos, sastav i funkcionalna svojstva proteina krvne plazme svinja
Назив: Uticaj različitih stabilizatora i postupka konzervisanja na prinos, sastav i funkcionalna svojstva proteina krvne plazme svinja
Аутори: Radovanović, Radomir; Čavoški, Dušan; Perunović, Marija; Bojović, Predrag
Година: 1995
Публикација: Osnovna istraživanja u prehrambenoj tehnologiji. - Beograd : Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Beogradu, Institut za prehrambenu tehnologiju i biohemiju, 1995. - ISBN 8680733024
Тип резултата: Поглавље у монографији
VBS COBISS: 13595663
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/154441
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/13595663#izum.si
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.