Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj različitih stabilizatora i postupka konzervisanja na prinos, sastav i funkcionalna svojstva proteina krvne plazme svinja
Назив: | Uticaj različitih stabilizatora i postupka konzervisanja na prinos, sastav i funkcionalna svojstva proteina krvne plazme svinja | Аутори: | Radovanović, Radomir; Čavoški, Dušan; Perunović, Marija; Bojović, Predrag | Година: | 1995 | Публикација: | Osnovna istraživanja u prehrambenoj tehnologiji. - Beograd : Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Beogradu, Institut za prehrambenu tehnologiju i biohemiju, 1995. - ISBN 8680733024 | Тип резултата: | Поглавље у монографији | VBS COBISS: | 13595663 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/154441 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/13595663#izum.si |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.