Results

eNauka >  Results >  Uticaj različitih stabilizatora i postupka konzervisanja na prinos, sastav i funkcionalna svojstva proteina krvne plazme svinja
Title: Uticaj različitih stabilizatora i postupka konzervisanja na prinos, sastav i funkcionalna svojstva proteina krvne plazme svinja
Authors: Radovanović, Radomir; Čavoški, Dušan; Perunović, Marija; Bojović, Predrag
Issue Date: 1995
Publication: Osnovna istraživanja u prehrambenoj tehnologiji. - Beograd : Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Beogradu, Institut za prehrambenu tehnologiju i biohemiju, 1995. - ISBN 8680733024
Type: Book parts
VBS COBISS: 13595663
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/154441
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/13595663#izum.si
M-category: 
Mp. category will be shown later

Find the DOI


Google ScholarTM

Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.