eNauka - pregled

Pregled prema Autor Culetu, Alina

Prikaz rezultata 1 do 5 od 5
GodinaNaslovAutor(i)Tip rezultataMp-kat.
2021Enzymatic hydrolysis of soft wheat flour: the effect of present solids on functional properties and allergenicity reduction (✓)Gazikalović, Ivana  ; Mijalković, Jelena  ; Šekuljica, Nataša  ; Luković, Nevena  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Culetu, Alina; Knežević-Jugović, Zorica  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2019Enzymatic treatment of soy protein concentrate: Influence on the potential techno-functional and antioxidant propertiesJovanović, Jelena  ; Stefanović, Andrea ; Culetu, Alina; Duta, Denisa; Luković, Nevena  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Šekuljica, Nataša  ; Knežević-Jugović, Zorica  Naučni članak
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2022Hydrolysis of soft wheat flour: Enhanced functional properties and the effect of starch on allergenicity reduction (✓)Gazikalović, Ivana  ; Mijalković, Jelena  ; Šekuljica, Nataša  ; Luković, Nevena  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Culetu, Alina; Knežević-Jugović, Zorica  Naučni članak
23M23 - Rad u međ. časopisu
2023Impact of Different Enzymatic Processes on Antioxidant, Nutritional and Functional Properties of Soy Protein Hydrolysates Incorporated into Novel Cookies (✓)Knežević-Jugović, Zorica  ; Culetu, Alina; Mijalković, Jelena  ; Duta, Denisa; Stefanović, Andrea ; Šekuljica, Nataša  ; Đorđević, Verica  ; Antov, Mirjana  Naučni članak
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu
2023Нови безглутенски пекарски производи од модификованог пшеничног брашнаKnežević Jugović, Zorica  ; Gazikalović, Ivana  ; Mijalković, Jelena  ; Šekuljica, Nataša  ; Luković, Nevena  ; Culetu, AlinaIzvedena dela, nagrade i izložbe
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.