eNauka - pregled

Pregled prema Autor Sikimić, Višnja

Prikaz rezultata 1 do 7 od 7
GodinaNaslovAutor(i)Tip rezultataMp-kat.
2021Creating opportunities for the development of craft beer tourism in serbia as a new form of sustainable tourism (✓)Gajić, Tamara  ; Raljić Popov, Jovanka  ; Blešić, Ivana  ; Aleksić, Milica; Vukolić, Dragan; Petrović, Marko D.  ; Yakovenko, Natalia V.; Sikimić, VišnjaNaučni članak
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu
2022Factors That Influence Sustainable Selection and Reselection Intentions Regarding Soluble/Instant Coffee—The Case of Serbian Consumers (✓)Gajić, Tamara  ; Raljić Popov, Jovanka; Blešić, Ivana  ; Aleksić, Milica; Petrović, Marko D.  ; Radovanović, Milan M.  ; Vuković Darko B.  ; Sikimić, Višnja; Pivac, Tatjana  ; Kostić, Marija  ;
Sekulić, Dejan  ; Vukolić Dragan  ; Penić, Mirjana  ; Munitlak Ivanović, Olja  ;
Naučni članak
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu
2006Могућности примене млека и производа од млека у кондиторској индустријиПопов-Раљић, Јованка  ; Sikimić, VišnjaNaučni članak
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2007Opšti zahtevi, termini i metodologija senzornog vrednovanja konzistencije medaPopov-Raljić, Jovanka  ; Slavica, Grujić; Sikimić, Višnja; Laličić, Jovanka  ; Gorjanović, RadmilaKonferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2017Praktikum iz ishranePopov-Raljić, Jovanka  ; Aleksić, Milica; Sikimić, VišnjaUdžbenik
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2005Predlog mogućnosti senzornog vrednovanja brašneno-konditorskih proizvoda u tipu tvrdog keksa, krekera i slanog pecivaPopov-Raljić, Jovanka  ; Laličić, Jovanka  ; Gorjanović, Radmila; Sikimić, VišnjaNaučni članak
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2005Survey on possibilities of sensory evaluation of confectionary products made of flour, cookies, crackers and salted pastryPopov-Raljić, Jovanka; Laličić, Jovanka  ; Gorjanović, Radmila; Sikimić, VišnjaInformativni prilog
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.