eNauka - pregled
Pregled prema Autor Sikimić, Višnja
Prikaz rezultata 1 do 7 od 7
Godina | Naslov | Autor(i) | Tip rezultata | Mp-kat. |
---|---|---|---|---|
2021 | Creating opportunities for the development of craft beer tourism in serbia as a new form of sustainable tourism (✓) | Gajić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu |
2022 | Factors That Influence Sustainable Selection and Reselection Intentions Regarding Soluble/Instant Coffee—The Case of Serbian Consumers (✓) | Gajić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu |
2006 | Могућности примене млека и производа од млека у кондиторској индустрији | Попов-Раљић, Јованка ![]() ![]() | Naučni članak | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2007 | Opšti zahtevi, termini i metodologija senzornog vrednovanja konzistencije meda | Popov-Raljić, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2017 | Praktikum iz ishrane | Popov-Raljić, Jovanka ![]() ![]() | Udžbenik | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2005 | Predlog mogućnosti senzornog vrednovanja brašneno-konditorskih proizvoda u tipu tvrdog keksa, krekera i slanog peciva | Popov-Raljić, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2005 | Survey on possibilities of sensory evaluation of confectionary products made of flour, cookies, crackers and salted pastry | Popov-Raljić, Jovanka; Laličić, Jovanka ![]() ![]() | Informativni prilog | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |