eNauka - pregled

Pregled prema Autor Turubatovic, Lazar

Prikaz rezultata 1 do 7 od 7
GodinaNaslovAutor(i)Tip rezultataMp-kat.
2007Corned Beef - Quality, product content, salting and brine processing of meatRadetic, Petar; Turubatovic, LazarNaučni članak
23M23 - Rad u međ. časopisu
2006Could cholesterol bound to haemoglobin be a missing link for the occasional inverse relationship between superoxide dismutase and glutathione peroxidase activities? (✓)Nikolić, Milan  ; Vranić, Danijela  ; Spiric, Aurelija ; Batas, Valentina ; Nikolić-Kokić, Aleksandra  ; Radetic, Petar ; Turubatovic, Lazar; Blagojević, Duško P.  ; Jones, David R.; Niketić, Vesna;
Spasić, Mihajlo B. ;
Naučni članak
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu
2009Hohe Qualität : Prüfung traditioneller serbischer Rohpökelwaren aus Rind- und Schaffleisch (✓)Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; Troeger, K.; Turubatovic, Lazar; Irina Dederer; Ristic, MilanNaučni članak
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2006Quality of traditionally produced raw ham from MontenegroTroeger, K; Dederer, Irina; Ristic, Milan; Radetic, Petar; Turubatovic, Lazar; Cavor, DNaučni članak
23M23 - Rad u međ. časopisu
2007Raw cured meat products and raw sausage from Serbia - Quality of traditionally produced productsTroeger, Von Klaus; Dederer, Irina; Ristic, Milan; Turubatovic, Lazar; Beric, Mirko; Stojanovic, AleksandarNaučni članak
23M23 - Rad u međ. časopisu
2012Traditional manufacturing of white cheeses in brine in Serbia and Montenegro: Similarities and differencesVesković Moračanin, Slavica  ; Mirecki, Slavko; Trbović, Dejana  ; Turubatovic, Lazar; Kurćubić, Vladimir  ; Mašković, Pavle  Naučni članak
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja
2009Traditionelle serbische Rohpökelwaren aus Rind- und Schaffleisch (✓)Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; K. TROEGER; Turubatovic, Lazar; Ristic, Milan; Irina DedererNaučni članak
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.